| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Edon (Edon Novoselić) Keramičar

|
Postano: pet vel 26, 2010 11:30 am Naslov: Vjerojatnost i statistika - Seminar |
|
|
Zanima me jel netko od vas koji idete na drugi rok iz statistikje dobio odgovor u vezi seminara a da je poslao seminar profesoru Galiću u zadnjih tjedan dana. _________________ <a> </a><br>Free-IQTest.net - <a>IQ Test</a> |
|
| [Vrh] |
|
 |
Fr3aK (Fr3aK) NKV Zidar

|
Postano: pet vel 26, 2010 12:16 pm Naslov: |
|
|
Ja sam mu u ponedjeljak poslao i nije mi jos nista odgovorio...nemam pojma sta se desava.
Ako nista ne odgovori odnjet cu mu seminar na usmeni. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Edon (Edon Novoselić) Keramičar

|
Postano: pet vel 26, 2010 12:23 pm Naslov: |
|
|
Polsao sam isto u ponedjeljak.. ja necu to nositi njemu, ako se ne javi hvatat cu neki drugi rok i gotovo. ne znam di je zapelo da se bas nikome (isprike ako nekome je) nije jos javio. valjda šaljemo na dobar mail.. :S _________________ <a> </a><br>Free-IQTest.net - <a>IQ Test</a> |
|
| [Vrh] |
|
 |
mihaela (mihaela) NKV Zidar
|
Postano: pet vel 26, 2010 1:55 pm Naslov: |
|
|
Ja sam prvo poslala 16.2. pa ništa. Onda sam ponovo poslala u ponedjeljak i ooooooooooooooooopet ništa?????  _________________ MIKI |
|
| [Vrh] |
|
 |
Iguana (Iguana) NKV Zidar

|
Postano: pet vel 26, 2010 3:35 pm Naslov: |
|
|
Ni meni nije odgovorio. _________________ hiTech |
|
| [Vrh] |
|
 |
shaolin (shaolin) Vodovođija

|
Postano: pet vel 26, 2010 5:39 pm Naslov: |
|
|
ni meni nije odgovorio...nemojte se nista ustrucavat, dodjite na usmeni pa sta bude, nije u redu da nam propadne rok...a uostalom jedna kolegica je bila kod njega na proslom roku sa seminarom koji mu nije ni slala pa je dobila 5.
..........mislim da je ipak najbitnije znat objasnit seminar i ne bi trebalo biti problema...... _________________ "Okrenut cemo ovu momcad za 360 stupnjeva." (Jason Kidd, prilikom prelaska u Dallas Maverickse) |
|
| [Vrh] |
|
 |
Matko (Darko) Žbuker

|
Postano: ned vel 28, 2010 7:55 pm Naslov: |
|
|
evo da i ja kažem svoje iskustvo...bio sam na 1.roku i neznam kako ali sam prošo...seminar sam mu bio 5 dana prije 1.roka poslo,i odmah je stigao odg da kao moram nešta ispraviti,neki primjer ubaciti...i to napravih i odmah sutradan ujutro mu pošaljem opet,da bi navečer stigo e-mal da je seminar primljen.
a usmeni je čista recimo to tako sreće.....jer nije stvar jesi li učio ili ne,nego jesi mu se svidio ili ne...mal čudan usmeni i sve to...ali neznam,to je bilo tak i prije sam čuo,a i dalje je....ugl svi govore to cete jednom položiti,ali kad,to nitko nezna:) _________________ Poslje magisterija upisujem doktorat.....ali prvo cu upisati pad |
|
| [Vrh] |
|
 |
|